Datum 
vrijdag 08 maart 2024 t/m zondag 17 maart 2024
Bestemming 
Spain
Vervoersmiddel 
Vliegtuig
Prijs 
1 790,00 €
Extra info 
* De vluchten zijn uitzonderlijk vanuit Zaventem voorzien, gezien de tijdelijke sluiting van de luchthaven van Oostende door werken. Tijdens de periode van 25 januari t.e.m. 28 maart 2024 zal de luchthaven van Oostende tijdelijk gesloten zijn waardoor er gedurende 9 weken geen TUI-vluchten kunnen vertrekken of landen.
Inbegrepen 
vervoer luchthaven heen en terug - vlucht Brussel/Tenerife/Brussel* - luchthaventaksen - Fuel Protection Program - handbagage (max. 10 kg p.p.) en ruimbagage (max. 20 kg p.p.) - verblijf o.b.v. halfpension en begeleiding
Niet inbegrepen 
Annulatieverzekering (6,5% van de reissom) of Exclusive Selection Europe (7,95 % van de reissom, annulatieverzekering en bijstands- en bagageverzekering) - maaltijden op de vluchten - uitstappen ter plaatse
Reisbeschrijving 

Tenerife, een eiland waar het altijd lente is. Vulkanische landschappen met een ongekende variatie aan bloemen, cactussen, en palmsoorten. Steden met een roemrijk verleden. Mooie zandstranden waar landgenoten en levensgenieters zich thuis voelen. Promenades die uitnodigen tot ontspannen flaneren. 

Het stijlvolle Guayarmina Princess is aan zee en de gezellige boulevard van het levendige Costa Adeje gelegen. Het fijne zandstrand Playa Fañabe ligt direct voor de deur. Het hotel richt zich volledig op volwassenen, ontspannen in het mooie decor van het hotel is de boodschap.

- beperkt aantal standaardkamers beschikbaar 
- toeslag éénpersoonskamer: 305 EUR 
- toeslag kamer met zeezicht: 112 EUR p.p. 

 

 

Share

Contacteer mij